Record: Het Geluid levert Kirsten € 100.000 op

donderdag 24 oktober 2019
Foto: © Qmusic 2019

Een historisch moment voor Het Geluid van Qmusic: nooit eerder werd zo'n hoog bedrag uitgereikt. Het Geluid werd donderdagochtend geraden tijdens de '€100.000 SuperRonde'.

De 36-jarige Kirsten uit Veenendaal wist het juiste antwoord te geven en wint daarmee een ton. Het ging om 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.'


In de ochtendshow van Mattie en Marieke raadde Kirsten dat Het Geluid 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand' was. De winnares was sprakeloos toen ze hoorde dat De Jury van Het Geluid bevestigde dat haar antwoord juist was. Mattie en Marieke wisten zelf ook niet wat Het Geluid was en waren even zo verbaasd toen het goed bleek te zijn.

Hints
Deze opgave van Het Geluid liep sinds 12 augustus; het duurde dus precies 74 dagen voordat het juiste antwoord op de radio werd gegeven. De Jury van Het Geluid heeft de afgelopen weken vier hints gegeven. Een fragment uit 'De Wereld Draait Door', een Kama Sutra-boek met alle standjes, een muzikale aanwijzing met 'All Around The World' van R3HAB, en een plasmabol die hintte op elektrisch, moesten de luisteraars in de juiste richting laten denken.

Unieke editie Het Geluid
Deze editie van Het Geluid was ronduit bijzonder. De eerste geluiden werden in zeer korte tijd twee keer geraden en de reguliere waarde van Het Geluid was ook al tot recordhoogte gestegen: €66.100. Met het juiste antwoord tijdens de SuperRonde gaat de editie van 2019 de geschiedenisboeken in als record.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers