SLAM! en 7th Sunday Festival breiden partnership uit

zaterdag 19 mei 2018

Al jaren trekken SLAM! en 7th Sunday Festival samen op met locatie uitzendingen, actieweken en festivalreportages. Deze samenwerking wordt dit jaar fors uitgebreid.

De optredens van de mainstage zullen dit jaar live te zien zijn op SLAM!TV en via slam.nl/youtube. Zondagavond komt de zender met een radioprogramma dat volledig in het teken zal staan van het festival met veel hoogtepunten. Achteraf zal er een lange tv-special worden uitgezonden op SLAM!TV met optredens, interviews en reportages vanaf het festivalterrein.

Anton van Lieshout: 'Festivalgangers luisteren naar SLAM! en 7th Sunday is één van de gaafste festivals die we hebben in Nederland. Het best bewaarde geheim van het zuiden! Met SLAM! zorgen we ervoor dat niet alleen de festivalganger daarvan kan genieten, maar heel het land.'

SLAM! Stage
Ook dit jaar zal SLAM! een eigen stage hosten. De stage wordt groter dan ooit. Onder andere Bizzey, Kraantje Pappie, LNY TNZ, Jonna Fraser, Josylvio, en Freddy Moreira zullen optreden.

7th Sunday Festival
Op Pinksterzondag 20 mei 2018, zeven zondagen na Pasen, vindt 7th Sunday Festival 2018 plaats. 40.000 bezoekers zullen ook dit jaar weer in Erp los gaan op de lekkerste muziek. Van house tot hardstyle en van electro tot hip hop, op 7th Sunday hoor je het allemaal. Dit jaar staan artiesten als Ingrosso, Steve Aoki, Quintino, Jax Jones, Joris Voorn, Sam Feldt en Showtek op de mainstage.

Persbericht SLAM!
http://www.slam.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers