Staatssecretaris Dennis Wiersma te gast in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 4 december 2021
Foto: © Omroep WNL 2020

De zondag begint met Rick Nieman. Dit seizoen in 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Staatssecretaris Dennis Wiersma en René Froger
Zondagmorgen zijn demissionair staatssecretaris Dennis Wiersma en zanger René Froger samen te gast bij Rick Nieman. Over de dure decembermaand, oplopende prijzen, steunpakketten en financiële kwetsbaarheid. De populaire zanger René Froger zet zich als ambassadeur in voor de voedselbanken.

Professor Damiaan Denys
Hoogleraar Damiaan Denys is te gast in 'WNL Op Zondag'. De psychiater komt vertellen over het angstvirus. Over de wereldwijde paniek na de uitbraak van coronamutant Omikron. Hoe leren we om te gaan met het virus?

Columnist Elma Drayer
Columnist Elma Drayer is te gast bij Rick Nieman. Een aantal scholen wil Sinterklaas afschaffen. Het is een van de voorbeelden van cancel culture. Eerder schreef Elma Drayer het boek Witte Schuld over cancel culture en wokeness.

Hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier Weekblad
Hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier Weekblad is te gast in 'WNL Op Zondag'. Komende week wordt prinses Amalia 18 jaar en is zij troongerechtigd. Over het koningschap van koning Willem-Alexander, koningin Beatrix en koningin Juliana.

'WNL Op Zondag', zondag 5 december om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers