Voor één keer Curry & Van Inkel terug op de radio bij Q-music

zondag 15 december 2013

Een unieke gebeurtenis. Op maandag 16 december presenteert Q-music dj Jeroen van Inkel éénmalig zijn radioshow met Christina Curry, dochter van Adam Curry.

In de jaren '80 vormde Jeroen van Inkel een legendarisch radioduo met Adam Curry. Christina is één van de drie finalisten in de verkiezing van 'Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2013' en zal daarom als side-kick te horen zijn.

Jeroen van Inkel: 'Q-luisteraars hebben massaal op Christina gestemd. We hebben haar in eerste instantie genomineerd als Lekker Wijf vanwege haar persoonlijkheid en non-conformistische manier waarop zij in het leven staat.'

Merel Westrik, Lekkerste Wijf van 2012, maakte zojuist bekend dat ook Lauren Verster en Richard Groenendijk in de finale zitten. Zij zullen respectievelijk op dinsdag en woensdag mee presenteren.

Tijdens de uitzending kunnen luisteraars stemmen via Q-music.nl op hun favoriete side-kick. Hij / zij met de meeste stemmen wint de verkiezing van 'Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2013'.

Iedere werkdag om 16.45 uur bellen Jeroen van Inkel en Eva Koreman een vrouw met een sterke persoonlijkheid, die op dat moment in het nieuws is, tijdens 'Van Inkel In De Middag'. Zij vertelt vol passie haar verhaal en krijgt de geuzentitel 'Lekkere Wijf van Kwart voor Vijf'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers