Wat heeft Cartoon Network in oktober in petto?

zondag 26 september 2021
Foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2021

Craig is terug samen met zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP in 'Craig van de Kreek'. Ze beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.


Kijk vanaf 4 oktober naar de gloednieuwe afleveringen van 'Craig van de Kreek'. Doordeweeks om 16.40 uur, alleen bij Cartoon Network!

DC SUPER HERO GIRLS
VANAF 18 OKTOBER
Doordeweeks om 17.10 uur

De dag redden is supermakkelijk als je een Super Held bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? 'DC Super Hero Girls' zijn meer dan misdaadbestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tieners!

Ze werken samen terwijl ze strijden in Metropolis en gaan tegelijkertijd de strijd aan om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener Super Held. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Kijk vanaf 18 oktober naar de gloednieuwe afleveringen van 'DC Super Hero Girls'. Doordeweeks om 17.10 uur, alleen bij Cartoon Network!

DE FUNGIES!
VANAF 25 OKTOBER
Doordeweeks om 15.25 uur

'De Fungies!'. Ze leven in een perfecte, prehistorische utopie. Ze gaan naar Fungie School, hebben Fungie banen, spelen Fungiebal en hebben veel plezier! Maar Seth, een 10-jarig paddestoeljongetje, verlangt naar een ander soort plezier. Hij houdt van wetenschap en onderzoek. Hij houdt ervan zijn ontdekkingen te delen met zijn mede-Fungies. Op zoek naar wetenschappelijk avontuur creëert Seth hilarische problemen voor zichzelf en zijn stad! Maar Seth lost elk probleem dat hij creëert op ingenieuze wijze op met een eigenzinnige, emotionele zienswijze.

Bekijk de nieuwe afleveringen van 'De Fungies!' vanaf 25 oktober doordeweeks om 15.25 uur, alleen bij Cartoon Network.

BEN 10 SPECIAL
ALIEN X-TERMINATIE
10 OKTOBER OM 10.50 uur

Wanneer de Tennysons aangevallen worden door een vijandige Omni-Alien die Alien-X heet en van dimensie naar dimensie springt, komen ze oog in oog te staan met een Max uit een parallel universum. Deze Max brengt Ben in contact met meerdere alternatieve Bens en zelfs een Gwen. Samen vormen ze een superteam om Alien-X te verslaan.

De gloednieuwe 'Ben 10'-special 'Ben 10, Alien X-terminatie' zie je op zondag 10 oktober om 10.50 uur, alleen bij Cartoon Network!

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
https://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers