Wereldwijde hit 'MasterChef AustraliŽ' krijgt nieuw seizoen bij SBS6

zondag 24 augustus 2014

De vooravond van SBS6 staat dit najaar in het teken van culinaire hoogte- en dieptepunten. Vanaf 25 augustus zendt SBS6 afleveringen uit van het nieuwe seizoen van de wereldwijde tv-hit 'Masterchef AustraliŽ'.

In het programma voor echte kookliefhebbers, halen de 24 beste amateurkoks van Australië alles uit de kast om de titel van MasterChef binnen te slepen.


Beter dan ooit
De deelnemers van het zesde seizoen van 'MasterChef Australië' zijn beter dan ooit. Juryleden en kritische fijnproevers Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston hebben duizenden amateurkoks voorbij zien komen en alleen de 24 allerbeste geselecteerd. De deelnemers delen allemaal een ongekende passie voor het bereiden van gerechten en dit seizoen kent de meest uitzonderlijke culinaire hoogstandjes tot nu toe.

Er staat dan ook veel op het spel: de winnaar ontvangt een geldprijs van 250,000 dollar, een uitgave van een eigen kookboek, een auto en werkervaring in de beste keukens van Australië. 'Masterchef Australië' is naast het Britse origineel de succesvolste versie van het programma en wordt wereldwijd in meerdere landen uitgezonden.

Koken in de vooravond
Naast 'MasterChef Australië' zijn er nog twee culinaire programma's te zien in de nieuwe vooravond van SBS6, die om 16.30 uur begint met 'Everyday Gourmet with Justine Schofield'. Justine geeft hierin inspiratie en tips voor de bereiding van de lekkerste gerechten. Aansluitend gaan, in nieuwe afleveringen van 'My Kitchen Rules' om 17.00 uur, verschillende teams de strijd met elkaar aan. Ze moeten een eenvoudig huis ombouwen tot een volwaardig restaurant.

'MasterChef Australië', vanaf 25 augustus dagelijks om 18.00 uur bij SBS6.
'My Kitchen Rules', vanaf 25 augustus dagelijks om 17.00 uur bij SBS6.
'Everyday Gourmet with Justine Schofield', vanaf 25 augustus dagelijks om 16.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers