3 Ensors voor 'Studio Tarara'

zondag 15 september 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Studio Tarara', de dramareeks van productiehuis Shelter die zich in 1993 afspeelt in de coulissen van VTM, ging op zaterdagavond 14 september in het Kursaal Oostende met twee Ensors lopen.

Studio Tarara, de dramareeks van productiehuis Shelter die zich in 1993 afspeelt in de coulissen van VTM, ging op zaterdagavond 14 september in het Kursaal Oostende met twee Ensors lopen. De Ensor is de belangrijkste film- en televisieprijs in Vlaanderen en wordt toegekend door de leden van de Ensor Academie op de slotdag van het Filmfestival Oostende. 
Peter Van den Begin werd uitgeroepen tot Beste Acteur. In dezelfde categorie waren ook Studio Tarara-acteurs Koen De Graeve en Geert Van Rampelberg genomineerd.  
"Het is een onverwachte eer om deze Ensor te mogen ontvangen voor vetzak Jean Van Hoof terwijl de leading Studio Tarara-ladies hier terecht centraal worden geplaatst."
Ook de Ensor voor Beste Actrice in een TV-serie ging immers naar Studio Tarara. Janne Desmet won de prestigieuze award, terwijl ook collega Ruth Beeckmans genomineerd was. Ruth moest echter niet treuren want ook zij won een Ensor voor Beste Actrice, in de categorie Film (Trio). Janne Desmet had een toneelvoorstelling en kon niet op tijd in de zaal zijn om haar award in ontvangst te nemen. Tim Van Aelst nam het beeldje trots in beslag. Janne sloot achteraf wel aan op de afterparty, “want ah ja, da’s Tarara!”

De Ensor is de belangrijkste film- en televisieprijs in Vlaanderen en wordt toegekend door de leden van de Ensor Academie op de slotdag van het Filmfestival Oostende. 

Peter Van den Begin werd uitgeroepen tot Beste Acteur. In dezelfde categorie waren ook ‘Studio Tarara’-acteurs Koen De Graeve en Geert Van Rampelberg genomineerd.  

‘Het is een onverwachte eer om deze Ensor te mogen ontvangen voor vetzak Jean Van Hoof terwijl de leading ‘Studio Tarara’-ladies hier terecht centraal worden.’

Ook de Ensor voor Beste Actrice in een TV-serie ging immers naar ‘Studio Tarara’. Janne Desmet won de prestigieuze award, terwijl ook collega Ruth Beeckmans genomineerd was. Ruth moest echter niet treuren want ook zij won een Ensor voor Beste Actrice, in de categorie Film (Trio). Janne Desmet had een toneelvoorstelling en kon niet op tijd in de zaal zijn om haar award in ontvangst te nemen. Tim Van Aelst nam het beeldje trots in beslag. Janne sloot achteraf wel aan op de afterparty, ,want ah ja, da’s Tarara!’, ‘Studio Tarara’, de dramareeks van productiehuis Shelter die zich in 1993 afspeelt in de coulissen van VTM, ging op zaterdagavond 14 september in het Kursaal Oostende met twee Ensors lopen. De Ensor is de belangrijkste film- en televisieprijs in Vlaanderen en wordt toegekend door de leden van de Ensor Academie op de slotdag van het Filmfestival Oostende. 

Peter Van den Begin werd uitgeroepen tot Beste Acteur. In dezelfde categorie waren ook ‘Studio Tarara’-acteurs Koen De Graeve en Geert Van Rampelberg genomineerd.  

‘Het is een onverwachte eer om deze Ensor te mogen ontvangen voor vetzak Jean Van Hoof terwijl de leading Studio Tarara-ladies hier terecht centraal worden geplaatst.’

Ook de Ensor voor Beste Actrice in een TV-serie ging immers naar ‘Studio Tarara’. Janne Desmet won de prestigieuze award, terwijl ook collega Ruth Beeckmans genomineerd was. Ruth moest echter niet treuren want ook zij won een Ensor voor Beste Actrice, in de categorie Film (Trio). Janne Desmet had een toneelvoorstelling en kon niet op tijd in de zaal zijn om haar award in ontvangst te nemen. Tim Van Aelst nam het beeldje trots in beslag. Janne sloot achteraf wel aan op de afterparty, ‘want ah ja, da’s Tarara!’

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers