Acteurs uit 'Buren' bezoeken 'Thuis'

donderdag 6 juni 2019

Op woensdag 12 juni zijn de acteurs Stefan Dennis en Rebekah Elmaloglou uit de Australische reeks 'Buren' in ons land en brengen ze een bezoek aan de set van 'Thuis'.

De cast en crew van 'Thuis' zijn in hun nopjes met dit unieke bezoek en de 'Thuis'-acteurs kijken ernaar uit om Dennis en Rebekah te ontvangen, rond te leiden op de set en te verrassen met Belgische specialiteiten.


'Het is een bijzonder fijn idee dat de acteurs van 'Buren' ons komen bezoeken. 'Buren' is naast 'Het Journaal' het langstlopende programma op de Vlaamse televisie én bovendien de populairste buitenlandse soap in Vlaanderen. Als die dan vragen of ze op bezoek mogen komen, dan twijfel je geen seconde. Zulke 'Buren' zijn altijd welkom en we zullen ervoor zorgen dat ze zich hier 'Thuis' voelen', lacht Hans Roggen, producer 'Thuis'.

Met meer dan 8000 afleveringen is 'Buren' één van de meest succesvolle én langdurende series ter wereld. Elke weekdag zendt Eén een nieuwe aflevering uit en de reeks is nog altijd bijzonder populair bij het Vlaamse publiek. De eerste aflevering werd bij ons uitgezonden op 31 oktober 1988 en Eén is niet van plan om met 'Buren' te stoppen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers