Aftellen naar het langverwachte tweede seizoen van 'Euphoria'

donderdag 25 november 2021
Foto: Streamz - © HBO 2021

'Euphoria' is een donkere, eerlijke dramaserie over het (nacht)leven van een groep Amerikaanse scholieren, gezien door de ogen van Rue (Zendaya). We leerden Rue in 2019 kennen net nadat ze uit een afkickcentrum kwam en langzamerhand leerden we ook haar medescholieren beter kennen.

Allemaal worstelen ze met hun identiteit, gender en demonen. Het eerste seizoen sloeg in als een bom en de rauwe reeks is nu toe aan een vervolg, waarvan je hier een eerste teaser kan zien.Twee jaar geleden werd Euphoria gelanceerd als HBO's eerste young adult drama. Al is het zeker niet enkel voor jongeren. Het is zo'n reeks die onder je huid kruipt en werd al snel één van de meest gedurvde en overdonderende reeksen van zijn tijd genoemd. Dat heeft het niet alleen te danken aan de ongelooflijke acteerprestaties en ijzersterke verhaallijn, maar ook de knappe cinematographie en een fenomenale soundtrack. En uit de teaser blijkt dat dat in het nieuwe seizoen niet anders zal zijn. De reeks wordt nog duisterder en rauwer. Het tweede seizoen volgt meteen op de laatste special episode die in januari van dit jaar verscheen.

Het tweede seizoen werd een maand na de release al aangekondigd, maar door een zekere epidemie werden de opnames echter uitgesteld. In het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021 verschenen reeds twee specials, maar de grote meute fans bleef hongerig naar meer. Met deze eerste beelden kunnen ze eindelijk de band met Rue (Zendaya), Jules (Hunter Schafer), Cassie (Sydney Sweeney), Maddy (Alexa Demie), Nate (Jacob Elordi), Kat (Barbie Ferreira) en hun medestudenten weer oppikken. Stip 10 januari dus maar al aan in je agenda.

De HBO-reeks 'Euphoria' zal vanaf 10 januari 2022 te zien zijn op Streamz en Streamz+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers