'Albatros' wordt nieuwe fictiereeks op Canvas

maandag 13 november 2017

Canvas en productiehuis De Wereldvrede bereiden de nieuwe fictiereeks 'Albatros' voor. Die serie wordt naast Wannes Destoop ook mee geschreven door Dominique Van Malder. En die kennen we van 'Radio Gaga'.

'Albatros' gaat over een groep zwaarlijvige Vlamingen die gedurende twee weke op retraite gaan naar de Ardennen. Ze doen daar mee aan een confronterend afslankingskamp. . Of Van Malder ook zelf zal meespelen, is nog niet geweten.


Dominique Van Malder is bij het grote publiek bekend als gezicht van 'Radio Gaga' op Canvas, maar heeft ook al heel wat fictierollen op zijn palmares staan. Zo acteerde hij ondere andere in 'The Broken Circle Breakdown' en 'De Behandeling'.

'Albatros' kreeg productiesteun van het Mediafonds. De opnames starten binnenkort. Wanneer de nieuwe serie op het scherm komt, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers