anne laat het zomeren op je scherm met 'Coupe Soleil'

woensdag 15 juni 2011

anne, de digitale muziekzender op BelgacomTV, pakt uit met een dagelijks zomermagazine vanaf 1 juli. Elke weekdag loodsen Jeroen Minnebo, Gene Thomas en Dean jou doorheen het zomerse Vlaanderen. Leuke terugkerende items zorgen voor verfrissende televisie en uiteraard volgen we de actualiteit op de voet. Een overzicht van wat de drie heren in petto hebben.

'Coupe Soleil in het Witte Paard'
Variété‐tempel Het Witte Paard bestaat al 75 jaar aan onze Vlaamse Kust. We kunnen het gerust de trots van Blankenberge noemen. De bekendste namen stonden er al op het podium en ook dit jaar is er weer een grootse show met onder andere Daisy Thys ('Thuis') en Katy Satyn ('Eurosong', 'Star Academy'). anne gaat deze zomer exclusief backstage en laat je ontdekken waarom de shows in Het Witte Paard telkens weer een succesverhaal zijn. Van de allereerste persconferentie tot het afsluiten van de zomer.

Mathieu & Guillaume bezingen de zomer
Elk jaar is er wel een typische zomerhit. Van Kate Ryan, of Milk Inc, of... Mathieu en Guillaume gaan op zoek in het grote archief en pikken er een nummer uit. Met de gitaar onder de arm en een paar muzikanten in hun kielzog maken ze 'Strantwerpen' in Antwerpen onveilig.

De anne Familiedag, achter de schermen
Elk jaar trekt anne met ruim 40 artiesten naar Bobbejaanland. Onze ploegen volgen die artiesten en brengen de fans tot bij de sterren. Samen op een spectaculaire attractie of een emotionele ontmoeting... een verhaal met een lach en een traan...

anne kookt zomers
Samen met zesta.be maakt chef Mich Coldenhoff zomerse gerechten klaar. Handig, want zo maak jij indruk op je vrienden tijdens je volgende tuinfeest of strandbezoek.

anne Zomert
anne komt naar je toe! Onze zomertour komt naar 11 steden aan de kust en in het binnenland. 7 artiesten worden week na week gevolgd door onze cameraploegen vanaf hun aankomst in het backstagedorp tot hun vertrek. Je leeft mee met de sfeer achter de schermen. Reality alsof je er zelf bij bent!

'Coupe Soleil', vanaf vrijdag 1 juli om 18.00 bij anne én gratis te herbekijken via iWatch anne, enkel op BelgacomTV.


anne

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers