Bart Cannaerts blundert erop los als presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 2 december 2021

Het was even wennen voor de trouwe kijkers van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Erik Van Looy in quarantaine, dus moest Play4 last-minute op zoek naar een waardige vervanger. Bart Cannaerts kreeg de onmogelijke taak om Erik te vervangen. En dat was ook voor hem wennen...

De eerste dag op je nieuwe job is altijd moeilijk. Ook voor Bart Cannaerts. Na jaren in de jury stond hij nu plots aan de overkant, als de nieuwe presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Tijdelijk weliswaar, zolang Erik Van Looy in quarantaine moet na zijn coronabesmetting. En kijk, Bart kwam, zag en overwon. Al waren er toch ook enkele bloopers die Play4 graag deelt met de wereld:




Lees ook:
Erik Van Looy besmet met corona! 'De Slimste Mens ter Wereld' krijgt tijdelijk nieuwe presentator!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers