Belgacom TV: RSCA.TV breidt uit

zaterdag 28 juli 2007

RSCA.TV, de televisiezender van Anderlecht, breidt uit. Na de succesvolle lancering vorig seizoen zal RSCA.TV nu twee keer per week uitzenden.

V


orig seizoen konden de supporters van Anderlecht en andere geïnteresseerden via Belgacom TV gratis genieten van het magazine RSCA.TV, met elke week 20 minuten lang reportages enkel en alleen over hun favoriete club. Anderlecht en Belgacom waren erg tevreden over het resultaat en kondigen nu aan het project uit te breiden.

Vanaf dit seizoen zal de kijker elke week twee magazines voorgeschoteld krijgen. Eén op maandag, met een terugblik op het afgelopen weekend, en één op donderdag, met een vooruitblik op de aankomende speeldag. Beide programma's zullen telkens 15 minuten duren.

Anderlecht kondigt ook aan dat het binnenkort ook filmpjes zal brengen via de website. Op RSCA Web TV zullen de fans tegen betaling interviews en reportages kunnen bekijken. Anderlecht werkt daarvoor samen met Paratel, een bedrijf gespecialiseerd in internettelevisie.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers