Binnenkort terug op VIER: 'The Sky is the Limit'

donderdag 15 januari 2015

Vanaf maandag 2 februari kan iedere liefhebber van glitter en glamour en fervent volger van de 'happy few' in ons land zich opnieuw vergapen aan een nieuwe portie luxe en decadentie.

En in de tweede jaargang van 'The Sky is the Limit' zitten niet alleen de bekende gezichten van vorig jaar, maar het programma volgt ook enkele nieuwe koppen.


'Deze reeks van 'The Sky is the Limit' is niet zomaar het vervolg op de eerste serie. Het is écht 'The Sky is the Limit 2'', dat wilde maker Peter Boeckx graag gezegd hebben. En geheel ongelijk heeft hij niet, want naast de obligate Harry en Olga en Kirsten en Jan kan de kijker kennis maken met een aantal nieuwe gezichten.

Zo leren we bijvoorbeeld Danielle en Tom kennen. Danielle leeft met haar jongere vriend Tom op het landgoed van haar ouders in Turnhout. Ze drinken champagne Veuve Clicquot uit wijnglazen en houden van ritjes met de 4x4 door de immense tuin van het domein. We maken ook kennis met Zivo, de kunstenaar die jarenlang de grote liefde en muze van Danielle was.

Een heel ander portret wordt geschetst van Michel Van den Brande, de oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Michel is een echte selfmade man, al liep hij maar school tot zijn veertiende. Onlangs scheidde hij van zijn vrouw en nu leeft hij alleen op een gigantisch penthouse met zicht op zee in Blankenberge. Daarnaast heeft Michel ook een passie voor auto’s. Hij heeft een verzameling oldtimers op het bedrijf staan, maar verplaatst zich het liefst in zijn gloednieuwe Ferrari. Ondanks dit alles vindt Michel het belangrijk om, net als zijn werkvolk, bij het krieken van de dag aanwezig te zijn op het bedrijf.

Nog nieuw zijn de Nederlandse zakenvrouw Inge van Kemenade en ondernemer Remi De Moor. Maar er zijn ook mensen die we terug te zien krijgen. Jan Kriekels en zijn geliefde Kirsten wonen intussen niet meer samen. 'The Sky is the Limit' blijft beiden apart volgen en zoekt uit hoe het hen, zonder elkaar, vergaat. Verder zijn ook Olga en Harry terug, net als Willy Naessens. Allemaal geven ze een inkijk in hun professionele én privéleven, vanaf maandag 2 februari op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers