'Blok 'n Roll': de ideale blokpauze met Niko en Britt op JIM

zondag 31 mei 2015

Examenstress en dringend nood aan ontspanning? Vanaf maandag 1 juni staan Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs paraat om de zwoegende student een hart onder de riem te steken met het interactieve live-programma 'Blok 'n Roll'.

Met leuke ontspanningstips en goede muziek zorgt het duo van maandag tot donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur voor een blokpauze. Britt zet met 'Blok 'n Roll' haar eerste stappen bij JIM.


Britt Valkenborghs: 'Ik kijk er enorm naar uit om me in dit nieuwe avontuur te smijten. Mijn eigen studententijd is eigenlijk nog niet zó heel lang verleden tijd, en toen was ik maar al te blij als ik even kon ontspannen. Weg van de berg cursussen en boeken, op zoek naar afleiding. Ik steek de studenten die de komende maand gaan afzien tijdens het blokken dus graag een hart onder de riem. Na mijn redactiewerk voor 'The Black Guide' en 'JIM Now' mag ik nu dus ook eens ervaren hoe het voelt om voor de camera te staan. Uiteraard is dit presenteerdebuut heel erg spannend voor mij, maar ik voel me best gerust: onder de vleugels van Niko ben ik veilig (lacht).'

Niko Van Driessche: 'Met 'Blok 'n Roll' zorgen we voor een dagelijkse studiebreak. De studenten kunnen samen met ons stoom afblazen, alle examenstress even van zich afgooien en meebrullen op hun favoriete songs. En uiteraard staan Britt en ik ook klaar voor de nodige peptalk!'

In het liveprogramma 'Blok 'n Roll' gaan Niko en Britt tijdens de maand juni dagelijks op zoek naar de beste ontspanningstips, die ze zelf ook uitvoerig testen. Iedere woensdag trekt Britt naar een studentenstad, waar ze op zoek gaat naar kotstudenten die dringend nood hebben aan een 'Blok 'n Roll-reddingspakket'. Met dagelijkse updates van de grappigste actuagebeurtenissen, een ludieke quiz en lievelingssongs van lotgenoten, zitten de studenten van maandag tot donderdag twee uur lang goed bij JIM.

'Blok 'n Roll', vanaf 1 juni van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op JIM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers