Broer Tom Dice wordt geen 'Idool 2011'

maandag 27 september 2010

Sam Eeckhout, de broer van Tom Dice, waagde zich afgelopen zaterdag aan de preselecties van 'Idool 2011'. Helaas voor hem geraakte Sam niet verder dan de eerste ronde.

Derde keer, goede keer?

Het is Sam's derde keer dat hij zich aan een auditie voor 'Idool' waagde. Vorige keer probeerde hij het nog met zijn broer Tom, die toen nog onbekend was. De jonge heren werden toen onverbiddellijk naar huis gestuurd. 'Ook deze keer is het mij niet gelukt. Ik ben niet door de eerste ronde geraakt. De jury lijkt dit jaar bijzonder streng.', aldus Sam.

'We werden opgedeeld in groepen van 25 personen. Van sommige groepen mocht echt niemand door. Bij andere groepen werden 2 of 3 mensen doorgelaten naar de volgende ronde.'

Inschrijvingen

Sam haalde de eerste ronde niet en zal dus onder zijn douche blijven voortzingen. Heb jij wel genoeg talent in huis en wil je je kans wagen? Schrijf je hier in.


DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers