Clouseau lost met Vuurwerk een eerste song uit het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 20 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Binnenkort start bij VTM het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Speciaal voor dit bijzondere jubileum keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken.

Met Stan Van Samang, Johannes Genard van School is Cool, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 zaten nooit eerder zoveel topartiesten tegelijk in het programma.


Ook Koen en Kris Wauters zijn dus opnieuw van de partij en durven het aan om de megahit Vuurwerk - die Regi samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en CAMILLE schreef - in het Clouseau-kamp te trekken. Het resultaat is dan ook een op en top Clouseau-nummer. De song kreeg vanochtend zijn radiopremière en werd al in absolute primeur gelost, als opwarmer voor het gloednieuwe 'Liefde voor Muziek'-seizoen.


Op de andere muzikale parels van Clouseau, Stan, Johannes, Jasper, Laura, Regi, Tourist, Suzan & Freek en K3 is het nog heel even wachten tot het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' binnenkort van start gaat bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers