Clouseau lost met Vuurwerk een eerste song uit het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 20 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Binnenkort start bij VTM het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Speciaal voor dit bijzondere jubileum keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken.

Met Stan Van Samang, Johannes Genard van School is Cool, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 zaten nooit eerder zoveel topartiesten tegelijk in het programma.


Ook Koen en Kris Wauters zijn dus opnieuw van de partij en durven het aan om de megahit Vuurwerk - die Regi samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en CAMILLE schreef - in het Clouseau-kamp te trekken. Het resultaat is dan ook een op en top Clouseau-nummer. De song kreeg vanochtend zijn radiopremière en werd al in absolute primeur gelost, als opwarmer voor het gloednieuwe 'Liefde voor Muziek'-seizoen.


Op de andere muzikale parels van Clouseau, Stan, Johannes, Jasper, Laura, Regi, Tourist, Suzan & Freek en K3 is het nog heel even wachten tot het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' binnenkort van start gaat bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers