Club Brugge start met Club-TV

vrijdag 7 juli 2006

Vanaf 21 juli zou Club Bugge starten met Club-TV. Ook concurrent Anderlecht start binnenkort met een eigen zender via Belgacom TV. Club Tv zal geen competitiebeelden brengen omdat de uitzendrechten bij Belgacom TV zitten.

Beve

stiging is er voorlopig nog niet. Geen van beide partijen wil het bericht ontkennen of bevestigen. Club Tv brengt interviews en beelden van de trainingen alsook reportages. Voor dit project werkt Club Brugge samen met Telenet voor de verdeling van de beelden en voor de productie zal Club Brugge samenwerken met productiehuis Arendsoog.  Een woordvoerder van Telenet verklaart dat er nog niets is getekend, maar benadrukt wel dat je zo'n televisiezender best opstart aan het begin van de competitie.
 
Bron Het Nieuwsblad

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers