'De Mol': en WEER is er een verdachte minder!

maandag 14 maart 2016

De zevende aflevering van 'De Mol' werd kandidaat Stijn fataal. Met zijn 25 jaar was Stijn de jongste deelnemer. Hij is ingenieur en komt uit Lommel.

Zowel Gilles, Cathy en Hanne waren sprakeloos tijdens de exit van Stijn. Hij heeft tenslotte veel bijgedragen voor de groep en geld verdiend.


Maar wie is eigenlijk Stijn? Zoals hij zelf zegt, is uitstellen zijn grootste zwakte. Hij houdt van voetbal en is bang van kleine ruimtes. Hij identificeert zich met zichzelf.

'Ik had mijn exit wel min of meer verwacht', zegt Stijn,' want de laatste dagen voelde ik mij niet echt lekker, ik voelde me ziek en moe, heel waarschijnlijk had ik iets verkeerd gegeten. Daardoor had ik niet zo zeer de tijd om alles op een rijtje te zetten. Maar ik leefde wel op het elan dat het wel zou lukken. Mijn uitsluiting heeft zeker te maken met het feit dat ik eigenlijk veel te weinig wist over de mol.'

'Ik ben tevreden en trots op wat ik gepresteerd heb en dat ik zo ver ben geraakt. Bij mijn thuiskomst kreeg ik wel goede reacties. Moeilijk was wel de zwijgplicht. Door mijn deelname aan 'De Mol' ben ik wel enkele ervaringen rijker en heb zeker van mijn medekandidaten dingen in de positieve zin kunnen leren.'

'In 'De Mol' speelt iedereen op zijn eigen manier en ik heb wel de indruk dat Gilles er voor honderd procent voor gaat. Ik gun iedereen winnaar te worden, wens iedereen veel succes, want wie zo ver geraakt heeft toch heel wat gepresteerd. Ik zal mijn medekandidaten nog zeker ontmoeten.'

Nu wordt het pas spannend. Slechts drie kandidaten blijven in de running. Wie van Gilles, Cathy en Hanne is de mol en wie wordt de winnaar en wie de verliezer? De allerlaatste opdracht is: 'De Mol' ontmaskeren.

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Wilfred Genee ontvangt analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling, aangevuld met actuele gasten uit de voetballerij in de gezellige 'voetbalkantine', met amateurclubs in tenue in het publiek en een biertje op tafel. De sfeer is luchtig en er is ruimte voor een grap, maar als het om voetbal gaat, is de toon natuurlijk bloedserieus!

'Veronica Offside', om 20.30 uur bij Veronica.

Dossiers