De Romeo's gaan 'total loss' op het '30 jaar Familie Feest' in de Lotto Arena

woensdag 10 november 2021

Op zaterdag 29 januari 2022 wordt de Lotto Arena in Antwerpen omgetoverd tot één groot verjaardagsfeest. 'Familie' viert dan zijn 30ste verjaardag en nodigt de fans van vroeger en nu uit op een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering.

Om de muzikale sfeer er helemaal in te brengen verwelkomt het '30 jaar Familie Feest' drie bijzondere special guests. Gunther Levi - Peter Van den Bossche in de reeks - brengt zijn Romeo-vrienden Chris Van Tongelen en Davy Gilles mee om er een spetterend optreden te geven met De Romeo’s.


'Ik ga erbij zijn om het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena', vertelt Gunther Levi in de aankondiging die zonet op de online VTM-kanalen is gelost, 'En ik heb daarbovenop nog beter nieuws, want ik breng twee kornuiten mee die de 'Familie'-kijkers misschien nog gaan herkennen: Rik en Bart. Die komen ook!'


'We zijn er weer bij en gaan weer total loss' zingen De Romeo’s in hun grootste hit. En die woorden maken ze ongetwijfeld ook waar op zaterdag 29 januari. De liveshow belooft tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Naast De Romeo’s zijn ook Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen erbij om van het '30 jaar Familie Feest' een memorabel verjaardagsfeest te maken. Tickets zijn te verkrijgen via 30jaarfamiliefeest.be.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers