De Wereldbeker voetbal ook digitaal bij Telenet

donderdag 11 mei 2006

Tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal – tussen 9 juni en 9 juli 2006 – kunnen Telenet Digital TVkijkers nog meer uit hun tv halen. Samen met VT4 en KANAALTWEE lanceert Telenet een aantal interactieve toepassingen rond de WK-programma's van de zenders.

T


ijdens de WK-programma's van VT4 en KANAALTWEE krijgen digitale kijkers extra informatie over het voetbal en kunnen ze met spelletjes als 'De Man van de match' en 'De Man van het tornooi' meespelen.

Meer informatie
De Telenet Digital TV-kijker kan dankzij de interactieve WK-toepassing :
* Weten wie nu uiteindelijk speelt en wie van op de bank de wedstrijd moet volgen.
* De leukste anekdotes lezen over ploegen, begeleiders, trainers en de sterren zelf.
* Statistieken, topscores, aantal gele kaarten, enz bekijken…
* Het speelschema en alle resultaten én een matchverslag bekijken op het moment dat hij of zij dat wil.

Stemmen voor 'De man van de match' en 'De man van het tornooi'
* De Telenet digitale kijkers kunnen meespelen met het interactieve spel 'De man van de Match' en elke wedstrijd een prijs winnen ….of meedoen met 'De man van het tornooi'
Hoe ?
Met één druk op de knop van zijn afstandsbediening gaat er een voetbalwereld open die exclusief en alleen beschikbaar is voor de digitale kijker. Op maat gemaakt van de fans, snel en handig teconsulteren, actueel en net dat tikkeltje anders…..

Daarnaast krijgt die kijker ook digitaal beeld en geluid, wat garant staat voor een haarscherp en trillingsvrij beeld en kan hij met zijn Digicorder & FlexView heel gemakkelijk en handig opnemen, doelpunten opnieuw bekijken en geen enkel wedstrijdmoment missen door de mogelijkheid om de live-uitzending te pauzeren.

Meer weten ?
Zelf beleven? Met eigen ogen zien? Begin juni lanceert Telenet haar avant-première van het WK voetbal op Telenet Digital TV. Wij laten u snel weten waar en hoe laat u deze "aftrap" zelf kunt bijwonen.

Lees ook :

De wereldbeker op KANAALTWEE
De wereldbeker op KANAALTWEE : Het team
De wereldbeker op KANAALTWEE : De hommage
De wereldbeker op KANAALTWEE : Welke wedstrijden ?

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers