Dit is de trailer van 'Sex and the City'-vervolg 'And Just Like That...'

woensdag 1 december 2021

Kippenvelmoment voor de die-hard 'Sex And The City-fans': de trailer van het vervolg 'And Just Like That...' is er! De nieuwe beelden tonen vertrouwde gezichten en nieuwe personages.

Anno 2021 praten Carrie en co over dating apps, non-binariteit en gracieus ouder worden. De New Yorkse skyline op de achtergrond, Cosmopolitans in de hand en Manolo's aan de voeten: dit nu al iconische vervolg wordt de must-see van het najaar.


Who's who
Op de beelden zien we Carrie en Big verliefd rondlopen in hun prachtige penthouse. Ook Charlotte, Harry en hun twee dochters zijn van de partij en de trailer verraadt al dat zij de daily struggles ervaren van een gezin met twee tieners. Miranda straalt nog steeds 'powerhouse' uit. Zoals ze zelf zegt in de trailer: 'You can have it all… It's just really hard'.

De nieuwe personages - Seema, Nya en Che - maken eveneens hun opwachting in deze trailer en beloven een verfrissende toevoeging aan de vertrouwde mix te zijn.


Andere tijden, andere thema’s
Het nieuwe 'Sex and the City' vervolg 'And Just Like That...' gaat over groei. De 3 hoofdpersonages zijn geëvolueerd en dat merk je ook als kijker. De liefde in al haar facetten is nog steeds het centrale thema, dus gesprekken over gender, dating apps en podcasts over seks kunnen vandaag de dag niet uitblijven. Fabulous!

Benieuwd naar meer? 'And Just Like That...' is wekelijks te bekijken vanaf 10 december 2021 bij Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers