Dit zijn de eerste namen van het nieuwe seizoen 'Over De Oceaan'

zaterdag 25 november 2023
Foto: Play4 © SBS Belgium 2021

Welke BV's wagen zich aan een zeiltocht? Play4 komt met een nieuw seizoen van het populaire realityprogramma 'Over De Oceaan'. De eerste namen zijn reeds bekend!

Wie neemt kapitein Piet mee op avontuur? Welke BV's zullen non-stop de oceaan trotseren? Dag of nacht, in storm en in stilte. Zoals de vorige seizoen zal ook nu de wind alles beslissen.


Ex-miss België Celine Van Ouytsel is alvast een van de nieuwe avonturiers. Samen met Jeroom Snelders is zij aan boord gegaan van het zeilschip. Maar ook VRTNWS-gezicht Riadh Bahri zat mee aan boord. Een vierde avonturier die we al kennen is actrice Clara Cleymans. 

Voor de namen van de laatste BV's is het nog even wachten. Ook details over de uitzenddatum van het 3de seizoen zijn nog niet bekend. Meer dan waarschijnlijk komt 'Over De Oceaan' in het voorjaar op Play4. 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers