Dit zijn de genomineerden voor het 'Gala van de Gouden K's 2021'

woensdag 15 december 2021

'Het Gala van de Gouden K's' is aan zijn negende editie toe en ondertussen een gevestigde waarde geworden in showbizzland. Na een compleet uitverkochte en succesvolle editie van 2019 en een innovatieve versie van 2020 zal hét Ketnet-event van het jaar opnieuw doorgaan op zaterdag 29 januari 2022.

'Het Gala van de Gouden K’s 2021' belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden. Straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en het meest fantastische publiek: dat zijn de ingrediënten voor dit niet-te-missen feestje. Tijdens de show komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2021 in de media en showbizz het populairste was bij de Vlaamse kinderen.


Tijdens het Gala worden awards uitgereikt in 10 categorieën. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker: zij kunnen stemmen op 9 categorieën vanaf woensdag 15 december 12.00 uur tot en met dinsdag 21 december 20.00 uur via de website van Ketnet! Voor het tweede jaar op rij zijn de categorieën genderneutraal. Eén categorie wordt de avond zelf gekozen en uitgereikt.

De live-show is op zaterdag 29 januari om 19.00 uur te volgen op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 30 januari, om 08.30 uur en om 18.30 uur.

De genomineerden

Song
Rendez-Vous – Metejoor en Emma Heesters
Vuurwerk – Camille
De wereld draait voor jou -  Regi ft. Niels Destadsbader
Waterval - K3

Ketnet-serie
'Hoodie'
'Meisjes'
'De Hoppers'
'Gamekeepers'

Familieprogramma
'Belgium’s Got Talent'
'De Container Cup'
'Thuis'
'The Voice van Vlaanderen'

Ketnet-programma
'Karrewiet'
'Surprise #LikeMe'
'Ketnet Musical'
'Trefbal Royale'

Acteur
Celine Verbeeck
Armin Mola
Pommelien Thijs
Maarten Cop

Artiest
Camille
Regi
Snelle
Pommelien Thijs

TikTok-ster
Elias Verwilt
Timon Verbeeck
Steffi Mercie
Jonatan Medart

YouTube-hit
Dylan Haegens
Touzani
Cemi
Stien Edlund

Coole Ket
Laura Tesoro
Jelle Mels
Naomi Janssens
Nina Derwael

'Het Gala van de Gouden K’s' zal plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen. De felbegeerde tickets waren eind oktober al de deur uit. Door de verstrengde corona-maatregelen van 3 december 2021 zullen een aantal Ketnet-events en -shows niet kunnen plaatsvinden. Voor 'Het Gala van de Gouden K’s' op 29 januari 2022 in het Sportpaleis wordt er momenteel nog een inschatting gemaakt op basis van de nu beschikbare informatie en wordt er uitgekeken naar het volgend Overlegcomité in de week van 20 december. Indien annulering of verplaatsing van toepassing zou zijn, worden de tickethouders dan per e-mail verwittigd en komen de updates steeds op Ketnetvoorouders.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers