Documentaire over omstreden kickbokser Jamal Ben Saddik binnenkort op Streamz

zondag 24 oktober 2021
Streamz, het streamingplatform van Telenet en DPG Media

Begin 2022 komt op Streamz een docureeks uit met een unieke kijk op het bijzondere leven van de Borgerhoutse kickbokser Jamal Ben Saddik. Zaterdag verloor hij nog zijn gevecht om de titel van wereldkampioen tegen de Nederlander Rico Verhoeven.

De docureeks over 'The Goliath', zoals hij in zijn geboortedorp Borgerhout wordt genoemd, zal in het voorjaar van 2022 verschijnen op Streamz. Een intieme kijk op de voorbereidingen van de beslissende match


Regisseur Duco Coops volgt Jamal Ben Saddik al maanden van dichtbij, om zowel de fysieke als mentale voorbereidingen van het mogelijke kampioenschap in beeld te brengen. De driedelige reeks zal de kijker meeslepen in zijn tocht om zijn levensdroom te vervullen, ondanks de vele opmerkelijke tegenslagen die zijn pad kruisen.

Een leven vol bijzondere gebeurtenissen
Jamal's leven verloopt niet zonder slag of stoot. Zo streed hij driemaal tegen kanker, verbleef hij in de gevangenis na een dodelijk ongeval, en werd hij opnieuw kort opgesloten na Operatie Sky. De documentaire toont hoe de levensgebeurtenissen van de 31-jarige kickbokser impact hebben gehad op zijn carrière. Hoe kan hij zijn dromen blijven najagen ondanks alles dat op zijn pad komt?

De driedelige docureeks is een productie van Totem Media en Captains Studio in samenwerking met Wasserman en za in het voorjaar van 2022 op Streamz beschikbaar zijn. De reeks wordt geregisseerd door Duco Coops.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers