Documentaire over omstreden kickbokser Jamal Ben Saddik binnenkort op Streamz

zondag 24 oktober 2021

Begin 2022 komt op Streamz een docureeks uit met een unieke kijk op het bijzondere leven van de Borgerhoutse kickbokser Jamal Ben Saddik. Zaterdag verloor hij nog zijn gevecht om de titel van wereldkampioen tegen de Nederlander Rico Verhoeven.

De docureeks over 'The Goliath', zoals hij in zijn geboortedorp Borgerhout wordt genoemd, zal in het voorjaar van 2022 verschijnen op Streamz. Een intieme kijk op de voorbereidingen van de beslissende match


Regisseur Duco Coops volgt Jamal Ben Saddik al maanden van dichtbij, om zowel de fysieke als mentale voorbereidingen van het mogelijke kampioenschap in beeld te brengen. De driedelige reeks zal de kijker meeslepen in zijn tocht om zijn levensdroom te vervullen, ondanks de vele opmerkelijke tegenslagen die zijn pad kruisen.

Een leven vol bijzondere gebeurtenissen
Jamal's leven verloopt niet zonder slag of stoot. Zo streed hij driemaal tegen kanker, verbleef hij in de gevangenis na een dodelijk ongeval, en werd hij opnieuw kort opgesloten na Operatie Sky. De documentaire toont hoe de levensgebeurtenissen van de 31-jarige kickbokser impact hebben gehad op zijn carrière. Hoe kan hij zijn dromen blijven najagen ondanks alles dat op zijn pad komt?

De driedelige docureeks is een productie van Totem Media en Captains Studio in samenwerking met Wasserman en za in het voorjaar van 2022 op Streamz beschikbaar zijn. De reeks wordt geregisseerd door Duco Coops.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers