Drama in 'De Buurtpolitie VIPS': Zo verdwijnt Andy Peelman uit de reeks!

woensdag 12 januari 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Koen Baetens (Andy Peelman), sinds 2014 één van de smoelen van het bekendste politiekorps van het land, is in de VIPS-editie van 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' op heldhaftige wijze om het leven gekomen.

Koen, die zijn ontslag gaf als politieagent en als VIP-bodyguard aan de slag ging, zette in de aflevering van woensdag 12 januari samen met het team van 'De Buurtpolitie' alles op alles om Véronique De Kock uit de handen van haar ontvoerder te redden. Ze leken in hun opzet te slagen, tot het in de spannende ontknoping faliekant misliep. De ontvoerder loste een schot en Koen ving de kogel als een echte held op. Daarbij kwam hij dramatisch om het leven. Het korps van commissaris Berckmans krijgt zo een zware klap te verwerken en is helemaal ondersteboven van Koens heroïsche dood.


Bekijk hier de laatste scène van Andy Peelman in 'De Buurtpolitie':


Andy Peelman, in een vorig leven ook echt politieman, neemt zo na zeven jaar en 14 seizoenen afscheid van zijn personage Koen Baetens en 'De Buurtpolitie'. Het personage raakte bij het grote publiek bekend als één van de smaakmakers, maar ook het ongeleide projectiel, van het politiekorps uit de populaire scripted realityreeks. Als inspecteur hing Koen Baetens vaak de clown uit en reageerde hij heel impulsief. Al had hij steeds het heldhaftige in zich. Dat komt Koen nu dus heel duur te staan… Hoe dit verder afloopt en wat de impact is op het korps wordt de komende dagen duidelijk in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS', elke weekdag om 18.20 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers