'Echte' Ferry Bouman meldt zich bij de politie

woensdag 26 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Het lijkt een episode te zijn uit een nieuw seizoen van 'Undercover', maar dat is het allerminst. Eerder deze week heeft Janus Van Wesenbeeck zich gemeld bij de politie. Dat is de lang gezochte drugsbaron waarop het personage Ferry Bouman uit de En-reeks 'Undercover' is gebaseerd.

Pittig detail: Janus van Wesenbeeck stelde zich bij de politie voor als 'Ferry Bouman', het personage dat op hem is gebaseerd voor de populaire fictiereeks 'Undercover'. De familie van van Wesenbeeck maakte er nooit een geheim van dat ze niet zijn opgezet met 'Undercover'. Hun advocaat probeerde de serie nog tegen te houden, maar ving bot.

Het personage Ferry Bouman wordt vertolkt door Frank Lammers. De andere hoofdrollen zijn voor de Nederlandse Anna Drijver en 'onze' Tom Waes. Janus van Wesenbeeck blijft al enkele jaren uit handen van de politie. Het gerucht deed de ronde dat hij zich schuilhield in Paraguay. Maar nu wandelde hij dus doodleuk het politiekantoor van Eindhoven binnen en meldde zich daar aan met een verwijzing naar 'Undercover'. Na zijn ondervraging mocht de drugscrimineel trouwens weer beschikken. Afwachten nu of hij weer (of alsnog) onderduikt... Eén ding is zeker, dit hadden de scenarioschrijvers van 'Undercover' vermoedelijk zélf niet kunnen verzinnen.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers