'Familie' eindigt met onverwachte moord - SPOILER!!

donderdag 29 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een compleet onverwachte seizoensfinale: daar lijkt de 'Familie'-aflevering van donderdag wat op. De kijkers krijgen op een doordeweekse donderdagavond een cliffhanger vanjewelste te zien. En die cliffhanger draait volledig rond Evy (Marianne Devriese) en een dolgedraaide Marie (Lien Van de Kelder).

In 'Familie' bijt Evy zich al een tijdje vast in het onderzoek naar de steekpartij op Amélie (Erika Van Tielen). Ze is vastberaden de waarheid aan het licht te brengen en de dader te ontmaskeren. Op aangeven van Lars (Kürt Rogiers) richtte Evy haar pijlen de laatste dagen op Marie. Zij deinsde er in het verleden niet voor terug om haar eigen moeder - die haar verwaarloosde - te doden. Voor Lars en Evy genoeg aanwijzingen om Marie ook te verdenken van de aanslag op Amélie. Door de schuld in de schoenen van Véronique te schuiven, zou ze haar liefdesrivale immers definitief schaakmat kunnen zetten.

In de aflevering van vanavond loopt een confrontatie tussen Evy en Marie echter volledig uit de hand. Wanneer Evy aangeeft dat Marie geen goede moeder zal kunnen zijn voor haar ongeboren kind, slaan de stoppen door. In een plotse woede-uitbarsting verstikt Marie Evy in de zetel. Zij blijft levenloos - met de ogen wijd opengesperd - achter...

Met de dood van Evy zet ook actrice Marianne Devriese na bijna zes jaar een punt achter haar rol als Evy in 'Familie'. Hoe het nu verder moet en of Marie met deze nieuwe moord wegkomt krijgen de kijkers in de volgende afleveringen te zien.

'Familie', elke weekdag om 20.05 uur bij VTM.
TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers