'Familie' sluit de week tragisch af! Vallen er slachtoffers?

vrijdag 18 maart 2022
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

De kijkers van 'Familie' hielden hun adem in. Peter (Gunther Levi) werd midden in de nacht opgeschrikt door hevige rook in zijn huis. Toen hij de trap afkwam werd duidelijk dat er zich een vlammenzee had gevormd en dat de volledige benedenverdieping in lichterlaaie stond.

'Ma! Brand! Victor!', riep Peter uit. Hij wist de kleine Victor meteen in veiligheid te brengen bij een buurvrouw en aarzelde niet om de vuurzee opnieuw in de lopen, op zoek naar zijn moeder Marie-Rose (Martine Jonckheere). Die lag bewusteloos op de grond, bevangen door de rook. Peter probeerde haar met al zijn kracht het huis uit te dragen, maar werd zelf het slachtoffer van de ondraaglijke rookvorming. Beiden bleven ze roerloos op de grond liggen, terwijl de hulpdiensten voor het huis postvatten. Met deze razend spannende scène gaan de 'Familie'-kijkers het weekend in en wordt het wachten tot de aflevering van maandag om te zien hoe de situatie verder verloopt.



Terwijl Peter en Marie-Rose de vlammen trotseerden zagen de kijkers hoe Francesca (Veerle Eyckermans) afscheid nam van Jan (Jef De Smedt). Het feit dat ze de strijd om de voogdij over baby Victor verloren heeft, valt haar zwaar. 'Ik denk eraan om naar Afrika te vertrekken. Peter gaat niet bijdraaien, zeker niet na alles wat er gebeurd is. Ik heb niks meer Jan', klonk het. Voegt Francesca de daad bij het woord?

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers