'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' tweede nieuwjaarsdag op Streamz

zaterdag 1 januari 2022

Voor de eerste keer ooit komen Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson en legendarische cast leden van de 8 films samen voor 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'. Streamz zal de special exclusief in Vlaanderen brengen op 2 januari.

Het Vlaamse streamingplatform zal ook de 8 films beschikbaar maken voor haar abonnees vanaf 1 januari.


Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson komen samen met maker Chris Columbus en andere castleden van de acht Harry Potter films, wanneer ze voor de eerste keer terugreizen naar Hogwarts om de verjaardag van de eerste film te vieren: 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone', die 20 jaar geleden uitkwam.  De special 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' vertelt het betoverend making-of verhaal doorheen nieuwe diepteinterviews en cast discussies, en nodigt zo fans uit op een magschie reis door één van de meest geliefde franchises allertijden. De langeverwachte special zal op 2 januari op Streamz verschijnen.


Aanwezige alumni van de film franchise zijn onder anderen: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs,Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, and Ian Hart. 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' zal de magie achter de making of van de films vieren en de mooie familie gesticht bij Warner Bros. Studios London twee decennia geleden. Het zal ook de ongeëvenaarde erfenis van de Harry Potter film franchise vieren, en haar onuitwisbare impact op de harten, geesten en verbeeldingen van families en fans over de hele wereld.

Streamz zal op 1 januari de 8 Harry Potter films uitbrengen:

- 'Harry Potter and the Philosopher's Stone'
- 'Harry Potter and the Chamber of Secrets'
- 'Harry Potter and the Prisoner of Azkaban'
- 'Harry Potter and the Goblet of Fire'
- 'Harry Potter and the Order of the Phoenix'
- 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'
- 'Harry Potter and the Deathly Hallows part 1'
- 'Harry Potter and the Deathly Hallows part 2'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers