Hoogdagen rond Kerst 2021 voor Samson & Gert nostalgie!

zaterdag 30 oktober 2021

Binnen twee maanden is het eindelijk zover en kunnen de uitgestelde voorstellingen van de Samson & Gert Afscheidsshow van 2020 en 2021 doorgaan in de kerstvakantie.

Samson en Gert hebben er alvast veel zin in, om samen met de fans nog een allerlaatste keer op het podium te staan en er een groot feest van te maken!


In 2019 gingen al meer dan 80.000 mensen naar deze afscheidsshow kijken, nu zullen er nog 45 shows volgen. Wie erbij wil zijn kan nog tickets bestellen via studio100.com/shows.

Speciaal voor die fans komt vlak voor de kerstvakantie het allereerste album van Samson & Gert opnieuw op vinyl uit, 30 jaar na de eerste release als 33 toeren plaat.

Op de vinyl staan deze nummers:

Er zit meer in een liedje
Ik wil niet in bad
Slaapliedje
Vissen
Samsonrock
Niet ver weg
Feest vandaag
Ik ben de sigaar
De wijde wereld
Verliefd zijn
Neefje Kwik
Samsonlied

Voorbestelling van de vinylplaat kan op https://www.studio100.com/vinylstore.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers