'Ilsen & Verhulst' en 'Omdat Het Kan Soundsystem' samen met Spring op Studio 100 Rewind Party

maandag 16 augustus 2021

Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van Studio 100 kunnen de fans van het eerste uur op 3, 4 & 5 december genieten van een uniek optreden van Spring in het Antwerpse Sportpaleis tijdens de Studio 100 Rewind Party.

Studio 100 maakte nu bekend dat de DJ-sets tijdens dit evenement verzorgd zullen worden door niemand minder dan 'Ilsen & Verhulst' en 'Omdat Het Kan Soundsystem'. Een groot feest is dus verzekerd! En voor fans van Spring is er vandaag nog meer goed nieuws, want Studio 100 kondigde aan dat op 24 september het debuutalbum van Spring voor het eerst op vinyl zal verschijnen.


'Ilsen & Verhulst' (aka Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) maakten hun officiële debuut op Tomorrowland, maar dit najaar zetten ze met veel plezier het Sportpaleis op stelten met een hoop nostalgische (Studio 100-)hits. 'Omdat Het Kan Soundsystem' maakte reeds succesvolle DJ-remixen van bekende nummers van Spring en Samson & Gert.

Fans die het feestje van het jaar niet willen missen moeten zich echter wel haasten want de Studio 100 Rewind Party op 4 & 5 december is reeds uitverkocht. Voor 3 december zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via https://studio100.com/rewindparty.

Viktor Verhulst: 'Als er één fan is van het eerste uur bij Studio 100 dan ben ik dat wel. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid. Sowieso maken we er met ‘Ilsen & Verhulst’ altijd al een dik feestje van. Ik zou zeggen: Sportpaleis, maak uw borst maar al nat!'

Voor de fans die alvast in de sfeer willen komen van deze spetterende avond, maakte Studio 100 een specifieke playlist op de digitale streaming platformen: https://studio100.com/rewindplaylist.

2021 is een echt feestjaar voor Studio 100, dat dit jaar haar 25ste verjaardag viert. Deze verjaardag brengt niet alleen een knaller van een feest, maar zet ook enkele van de vele hoogtepunten van 25 jaar Studio 100 in de kijker, waaronder de bijzonder succesvolle muziek van Spring.

Op 24 september verschijnt er een unieke vinyl van het allereerste Spring album uit 2003, Spring. Naast dit album van Spring verschenen eerder al unieke vinyls van K3, Kabouter Plop en 25 jaar Studio 100.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers