'Is er een Dokter in de Zaal?' krijgt vervolg

dinsdag 15 oktober 2019

Eén heeft een nieuw seizoen besteld van het quizprogramma 'Is er een Dokter in de Zaal?' met Philippe Geubels. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Reeks twee van de humoristische panelshow wordt volgend jaar op het scherm verwacht.

Het eerste seizoen van 'Is er een Dokter in de Zaal?' deed het goed op Eén. Het programma haalde altijd vlot om en bij de 800.000 kijkers. Dat resultaat is mede te danken aan Philippe Geubels, die naast komiek naar eigen zeggen ook een echte hypochonder is en dus heel wat 'medische' kennis ten toon wist te spreiden.


Het zijn trouwens drukke tijden voor Philippe Geubels. Want naast de opnames voor 'Is er een Dokter in de Zaal?' werkt hij ook aan het vervolg op 'Taboe' en hij doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers