Julie Van den Steen neemt plaats Nathalie Meskens in

donderdag 24 oktober 2019

Gloednieuw VTM-gezicht Julie Van den Steen gaat in de plaats van Nathalie Meskens leren apneuduiken voor 'Beat VTM'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Meskens is zwanger van haar eerste kindje en past dus voor de uitdaging.

Apneuduiken, dat is duiken zonder zuurstoffles. Toen bekend raakte dat Nathalie Meskens zwanger was, vroegen veel mensen zich af of het wel zo verstandig was om door te gaan met die uitdaging voor 'Beat VTM'. Nu hebben dokters beslist dat Nathalie niet mag duiken. Het is te gevaarlijk voor de baby. In Julie Van den Steen werd een ideale vervangster voor Nathalie Meskens gevonden. Zij begint maandag aan de trainingen.


LEES OOK: Nathalie Meskens kondigt eerste zwangerschap aan

Van den Steen wordt onmiddellijk gretig ingezet bij de commerciële zender, want maandag begint ze ook definitief haar werkzaamheden voor 'Wat een Dag', de nieuwe laatavondtalkshow met Davy Parmentier.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Nathalie Meskens kondigt eerste zwangerschap aan

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers