'K2 zoekt K3: Karen en Kristel redden Anneke opnieuw

zondag 13 september 2009

Zondagavond werden de eerste twee finalisten in 'K2 zoekt K3' terug naar huis gestuurd. Na de grote vuurdoop voor 2000 kinderen in Plopsaland besloot de vakjury onder leiding van Studio 100-baas Gert Verhulst om drie meisjes te nomineren.

Migu

el Wiels, Patty Brard en Gert Verhulst vonden dat Anneke, Flore en Jacqueline niet genoeg overtuigden tijdens de eerste dagen van de K3-opleiding. Het laatste woord kwam echter van de K3-meisjes zelf.

Karen en Kristel kozen uiteindelijk om Anneke uit Hasselt opnieuw te redden. Ook tijdens de auditierondes wou de vakjury Anneke vanwege haar mindere zang naar huis sturen. Kristel en Karen waren toen niet akkoord en stelden hun veto.

Ook deze keer werd Anneke zo gered. Dat betekent dat Flore en Jacqueline meteen hun koffers moesten pakken. De overgebleven meisjes zijn Anneke, Noa, Madelon, Anne, Josje en Kathleen.


Lees ook:
Nieuw K3-meisje nu al bekend?
'K2 Zoekt K3'-kandidate Kathleen mama van zoontje

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers