Laura Tesoro verovert ticket voor finale 'Eurovisiesongfestival'

donderdag 12 mei 2016

Het was spannend tot het laatste moment! Laura Tesoro heeft haar ticket voor de grote finale van het 'Eurovisiesongfestival' binnen! Met haar spetterende act en liedje 'What's the pressure?' veroverde ze niet alleen de harten in de zaal in Stockholm maar van heel Europa.

30 jaar na de overwinning van Sandra Kim is het dus opnieuw mogelijk voor België. Het was nagelbijten tot de laatste seconde. Slechts 10 landen van de 18 deelnemers van de tweede halve finale kregen een ticket voor de finale. Als allerlaatste kwam België uit de enveloppe. De ontlading van Laura en haar crew sprong van het scherm.

Naast België hebben ook Letland, Georgië, Bulgarije, Australië, Oekraïne, Servië, Polen, Israël en Litouwen een ticket binnen gehaald. In de grote finale komt Laura Tesoro ook de Nederlandse inzending Douwe Bob tegen. Het kan zaterdagavond dus een onvervalste België-Nederland worden.

Aftellen naar zaterdag dus! Eén pakt opnieuw groots uit. Als opwarmer voor de finale zorgt Lieven Van Gils voor een voorbeschouwing in een extra 'Van Gils & Gasten'. Aan zijn tafel zitten dan Sandra Kim en Johny Logan. Afspraak om 20.40 uur op Eén.

Herbekijk het optreden van Laura!Lees ook:
Douwe Bob door naar finale 'Eurovisiesongfestival'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers