Legendarisch dakconcert van The Beatles uit docuserie 'The Beatles: Get Back' in bioscoop in IMAX®

maandag 31 januari 2022
Foto: Disney+ - © The Walt Disney Company Benelux 2021

Het onvergetelijke dakconcert van The Beatles bovenop het Apple hoofdkantoor op Savile Row van 30 januari 1969 wordt op 11,12 en 13 februari exclusief bij Kinepolis en Pathé vertoond als film van 60 minuten in IMAX®.

'Ik vind het geweldig dat het dakconcert van 'The Beatles: Get Back' ten volle beleefd kan worden in IMAX, op dat enorme scherm', zegt regisseur/producent Peter Jackson. 'Het was het laatste concert van The Beatles en dit is echt de perfecte manier om het te zien en te beluisteren.'


'Sinds de première van Peter Jacksons prachtige docuserie hebben we non-stop berichten ontvangen van fans die dit onvergetelijk dakconcert ook in IMAX wilden beleven', zegt Megan Colligan, voorzitster van IMAX Entertainment. 'We zijn verheugd om met Disney samen te werken en een nieuw podium te kunnen geven aan 'Get Back'. We bieden Beatlesfans over de hele wereld een unieke kans om hun helden te zien en te horen met de ongeëvenaarde IMAX beeld- en klankkwaliteit.'

Het concert, dat volledig getoond wordt in de originele docuserie van Peter Jackson 'The Beatles: Get Back' op Disney+, wordt geoptimaliseerd voor IMAX-schermen en digitaal geremasterd naar de beeld- en klankkwaliteit van The IMAX Experience® met IMAX DMR® (Digital Remastering)-technologie.

De voorverkoop voor tickets voor deze exclusieve vertoningen in IMAX gaat via de website van Kinepolis en Pathé.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers