MTV, TMF en Nickelodeon op aanvraag bij Belgacom TV

dinsdag 10 juli 2007

Enkele maanden geleden kwamen MTV Networks en Belgacom tot een akkoord met betrekking tot het verspreiden van de MTV-zenders op het televisieplatform van de telecomreus. Sindsdien zijn Belgacom en MTV steeds meer naar elkaar toegegroeid, met onder andere de lancering van TMF Mobile via Proximus en de uitgebreide samenwerking voor de uitzending van de grote zomerfestivals.

N


u gaan Belgacom en MTV nog een stap verder: vanaf heden is het ook mogelijk om programma's van MTV, TMF en Nickelodeon op aanvraag te bekijken.

Met RE:PLAY, de op aanvraag service van MTV Networks, kunnen de kijkers de beste programma's van MTV, TMF en Nickelodeon tegen betaling herbekijken. Naast de MTV-zenders biedt Belgacom ook de programma's van VRT, VMMa, RTBf en RTL op aanvraag aan.

Belgacoms concurrent Telenet biedt de programma's van MTV ondertussen al een tijdje op aanvraag aan.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers