'Nachtwacht'-film 'De Dag van de Bloedmaan' in premičre

zondag 12 december 2021

Na het enorme succes van de eerste film 'De Poort der Zielen' in 2018 en de tweede film 'Het Duistere Hart' in 2019 krijgt de populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht' een derde bioscoopfilm: 'De Dag van de Bloedmaan'. Zaterdag ging de film in premičre in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van onder andere Giovanni Kemper, Celine Verbeeck, Louis Thyssen, Guga Baůl en Peter Van de Velde!

Cast
Wilko Giovanni Kemper
Keelin Celine Verbeeck
Vladimir Louis Thyssen
Rhea Nora Gharib
Bardal Guga Baùl  
Lupino Begir Memeti
Sacha Luna Van Avermaet
Quil Gregory Van Damme
Romulus Immanuel Lemmens
Zavera Saartje Vandendriessche
Cooper Peter Van De Velde
Helena Brigitte Heitzer
Vega Sven De Ridder


Verhaal
In de derde 'Nachtwacht'-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Onverslaanbaar? Ook voor de 'Nachtwacht'?

'Nachtwacht: De Dag van de Bloedmaan' is een coproductie van Ketnet en Studio 100. De film wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is vanaf 15 december 2021 te zien in alle Vlaamse bioscopen & Brussel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers