'Nachtwacht'-film 'De Dag van de Bloedmaan' ontvangt 100.000ste bezoeker

woensdag 26 januari 2022
Foto: Ketnet/VRT - © Studio 100 2021

Woensdagmiddag mocht de bioscoopfilm 'Nachtwacht - De Dag van de Bloedmaa'n zijn 100.000ste bezoeker verwelkomen in Kinepolis Antwerpen. Die eer viel te beurt aan de familie Gillebert.

Kobe (5 jaar) & Tibo (9 jaar) zijn volgens mama Liesbeth echte superfans! Het gezin komt uit Brasschaat en Kobe & Tibo zijn de jongste van 4 jongens in het gezin Gillebert. Ze werden compleet verrast en kregen een pakket met heel wat fijne merchandise van 'Nachtwacht'. 'Kobe & Tibo vinden de avonturen van 'Nachtwacht' superspannend en keicool. Ze spelen die thuis ook heel dikwijls na', aldus mama Liesbeth. 'Ze hebben er dan ook enorm naar uitgekeken om naar deze film te komen kijken!'


Deze derde film van 'Nachtwacht' is ook meteen de best bekeken Vlaamse film van releasejaar 2021! Na het enorme succes van de eerste film 'De Poort der Zielen' in 2018 en de tweede film 'Het Duistere Hart' in 2019 kregen de helden van Nachtwacht een derde bioscoopfilm: 'De Dag van de Bloedmaan'. De film ging in première in Kinepolis Antwerpen op 11/12/21 in aanwezigheid van onder andere Giovanni Kemper, Celine Verbeeck, Louis Thyssen, Guga Baùl en Peter Van de Velde!

Het is ook mooi nieuws voor de drie hoofdacteurs Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), voor wie 'Nachtwacht' al meer dan 7 jaar een groot deel uit maakt van hun leven: 'We vinden het enorm fijn dat zo veel jonge (en oudere) bezoekers komen kijken naar onze derde film in de bioscoop! 100.000 is een speciaal en mooi getal dus daar zijn wij heel fier op!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers