Nieuw bij Telenet vanaf 24 oktober: 'BH 90210'

woensdag 23 oktober 2019
Foto: © Fox Broadcasting Company 2019

Vanaf 24 oktober zal de serie 'BH 90210' te zien zijn bij Play en dus ook Play More van Telenet. 'BH 90210' is een reboot van het immens populaire 'Beverly Hils 90210' dat liep van 1990 tot 2000.

In die tienersoap volgden we de levens van Dylan McKay (Luke Perry), Brandon Walsh (Jason Priestley), Brenda Walsh (Shannen Doherty), Kelly Taylor (Jennie Garth), David Silver (Brian Austin Green) en Donna Martin (Tori Spelling) in hun zoektocht naar zichzelf tijdens het proces van volwassen worden. De serie was een van de eerste om controversiële topics als seks, homofobie, alcoholisme, drugs, racisme, tienerzwangerschappen, zelfmoord en aids aan bod te laten komen in de fictieve levens van de high-schoollopende hoofdpersonages.

De tienersoap was een regelrechte wereldwijde hit en was 10 seizoenen lang te zien, ook bij ons op VTM.

Behalve de betreurde Luke Perry (die overleed op 4 maart van dit jaar) is bovengenoemde cast nu terug voor 'BH 90210'. Letterlijk, want in BH 90210 spelen ze zichzelf - zij het in een uitvergrote versie - die een reboot van de nineties-hit op poten proberen zetten. Behalve heel wat media-aandacht veroorzaakt dat ook enige spanning achter de schermen bij de personages zelf. Fictieve spanning tussen de personages, welteverstaan, en niet tussen de acteurs zelf zoals de media in de VS deden vermoeden.

Vanaf 24 oktober zal het eerste seizoen met zes afleveringen van 'BH 90210' integraal beschikbaar zijn bij Play en dus ook Play More van Telenet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers