Nieuw K3-meisje nu al bekend?

vrijdag 11 september 2009

Is 'K2 zoekt K3' doorgestoken kaart? Dat is alvast wat de Nederlandse krant De Telegraaf beweert. Het dagblad heeft sterke vermoedens dat de vervangster van Kathleen, die het meidentrio K3 een paar maand geleden plotsklaps verliet, al is aangeduid.

A


lles heeft te maken met de achtergrond van één van de finalistes van de talentenjacht. Anne Deliën met name, een pronte 25-jarige blonde uit Amsterdam, heeft namelijk al een tijdje een relatie met een regisseur van Studio 100.
Het stel leerde elkaar kennen op de audities voor de musical van 'Pinokkio'. Deliën overtuigde en haalde zo de hoofdrol binnen voor de bewuste Studio 100-musical. Door zowat dagelijks mee te spelen in die musical, raakte de Amsterdamse dan ook nog eens bevriend met zowel Kristel als Karen van K3. Dit nu ontkennen kan Deliën alvast niet. Ten tijde van de Pinokkiomusical gaf het meisje verschillende interviews waaruit toch wel een hechte vriendschapsband bleek. 'We zijn geen collega's, maar vrienden. Ik heb zelfs de kinderen van Kristel ontmoet.' Zijn haar eigen niet mis te verstande woorden. Belangenvermenging zou dus wel eens een feit kunnen zijn.

Bij Studio 100 zien ze geen graten in de relatie van Deliën met hun eigen regisseur. Ann Janssens van Studio 100: 'Wij gaan op zoek naar de ideale opvolgster van Kathleen voor K3. Die zoektocht gebeurt in alle objectiviteit.'

Bij vtm, de familiezender die de zoektocht uitzendt klinkt toch een wat ander verhaal. Daar zegt men dat het helemaal nog niet zeker is, wie in de finale zal beslissen, wie de winnaar wordt. 'Hoe de finale verloopt, is nog onduidelijk.' Klinkt het daar.

Wie toch gelooft in een bloedstollende eindstrijd, stemt op zaterdag 3 oktober best af op vtm voor de grote finale van 'K2 zoekt K3'...

Bron: De Standaard

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers