Nieuw logo voor De Warmste Week

donderdag 12 september 2019

Deze winter zit ook De Warmste Week in een nieuw jasje. Naar analogie met de opgefriste look van Studio Brussel, werd ook de bekende vlam van de bekende actie onder handen genomen.

Het nieuwe logo van De Wamste Week is robuuster dan het vorige, met stevige, drukletters. Wie al een actie op het getouw heeft gezet en daarbij nog het oude logo heeft gebruikt, moet echter niet alles opnieuw doen. 'We houden nog steeds even veel van ons oude logo. Maar als je nog niet aan je actie begonnen bent, kan je de nieuwe stijl downloaden op onze website', zo zeggen ze bij Studio Brussel.


De Warmste Week vindt dit jaar plaats van 18 tot 24 december en komt van uit Kortrijk. Vanaf volgende week kunnen alle acties aangemeld worden op de website dewarmsteweek.be.

DOSSIER: De Warmste Week 2019

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers