Nieuwe internationale serie 'The Window' met Lynn Van Royen nu bij Streamz

woensdag 3 november 2021

Streamz heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de nieuwe internationale co-productie 'The Window'. De serie speelt zich af in de wereld van het profvoetbal en verkent de meedogenloze werking buiten het veld van het spel.

'The Window' volgt een ensemblecast van spelers, agenten, clubeigenaren, beheerders en journalisten. Samuel Jordan ('Sex Education') is Jordan Burdett, een volgzaam 17-jarig voetbaltalent dat door elke Europese club begeerd wordt. De jonge voetbalbelofte staat dus op de wishlist van vele internationale topclubs. Er ontstaat een oorlogje achter de schermen van de voetbalwereld rond het jeugdige talent.



Lynn Van Royen ('Beau Séjour' en 'De Twaalf') speelt een belangrijke rol in de reeks, waarvan de laatste twee afleveringen werden geregisseerd door de Vlaming Pieter van Hees ('Generation B'). Verder zien we ook Louis Talpe, Jenne Decleir, Barbara Sarafian, Violet Braeckman, Veerle Dejaeger en Ella Leyers met bijrollen.

'The Window' is een productie van Boogie Entertainment en ZDF Enterprises, in co-productie met Fuiji Television Network, Velvet Films en Streamz en met de steun van Screen Flanders, screen.brussels en de filmcel van de stad Antwerpen.

Vanaf vandaag, 3 november 2021, is de hele reeks beschikbaar op Streamz.


Lees ook:
Wat brengt Streamz in november?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers