Nieuwe Xander De Rycke show 'Uitgerust & Immuun' op Streamz

dinsdag 14 september 2021
Foto: © Streamz 2021

Sinds 2016 tourde Xander De Rycke jaarlijks met 'Houdt het voor bekeken' (HHVB), een comedy special over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. Omwille van de coronapandemie bracht hij de 'HHVB Covid-19 special' exclusief naar Streamz.

Nog geen half jaar later kondigt De Rycke 'Uitgerust & Immuun' aan als 'De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien.'


Drie golven, twee lockdowns en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In de verderzetting en uitbreiding van deze coronaspecial vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de COVID-19 pandemie en de lockdowns in ons land. De perfecte gelegenheid om dat virus met al zijn gevolgen nog eens goed uit te lachen.

Xander vertelt op het podium van OLT Rivierenhof honderduit over coronabeleefdheid, erectieversterkende middelen, over hoe hij zelf slachtoffer werd van het virus en over die keer dat hij in de supermarkt over de rooie ging. Materiaal genoeg om je een lachstuip te bezorgen.

De Rycke begon de show op te voeren in de zomer van 2020, maar moest hem uiteindelijk stil leggen door de tweede lockdown. De nieuwe lockdown(s) gaven de comedian voldoende materiaal om 'Uitgerust & Immuun' nog uitgebreider te maken, met de heuse 2.0-versie die je nu op Streamz als resultaat kan zien. Van de versie die hij in de zomer van 2020 speelde, bracht De Rycke ook een vinyl-album uit op de markt. Die selectie van 'Uitgerust & Immuun' is ook te beluisteren op Spotify. Xander speelt tevens op 27 november in de Lotto Arena zijn 'special XDR15'.

De vorige 'HHVB' specials, 'Quarter-Life Crisis' en 'Vanavond Live' zijn reeds te bekijken op de streamingdienst.

'Uitgerust & Immuun' is vanaf woensdag 15 september 2021 exclusief beschikbaar op Streamz en Streamz+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers