Onthullende trailer van 'OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid'

zondag 3 oktober 2021
Foto: © Streamz 2021

De nieuwe documentairereeks 'OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid' op Streamz geeft een blik op het platform OnlyFans en hoe het er in Vlaanderen aan toe gaat. Bekende maar ook nieuwe content creators vertellen over hoe en waarom ze op het platform begonnen, wat voor content ze maken en nog veel meer.

Er wordt ingezoomd op 10 Vlaamse creators waaronder Jamecia Baker ('Ex on the Beach'), Megan Desaever ('Temptation Island'), pornoproducente Elise Van Vlaanderen, Yana Daems ('Temptation Island'), het koppel Jolynn & Jason, studente Zoë, fulltime OnlyFans creator Lina Roselina, Riley Ede en kapper Fabio Godi. Naast de creators zelf komen ook enkele experts aan bod, waaronder seksuoloog Wim Slabbinck, Lara Hallam en Hannes Coudenys.OnlyFans bestaat al sinds 2016, maar is vooral sinds het begin van de coronacrisis aan populariteit toegenomen. Intussen staat OnlyFans vooral bekend om de weinig verhullende beelden die erop gepubliceerd. Overal ter wereld en dus ook in België proberen mannen en vrouwen voordeel te halen uit de content die ze delen op OnlyFans.

Vooral bij influencers en realitysterren is het platform erg in trek. Zij delen er massaal intieme foto’s van zichzelf en geven zich zo letterlijk bloot aan hun fans. 'Toen ik pas over OnlyFans hoorde, was ik direct gefascineerd en wilde ik vooral uitzoeken wat de makers drijft om ervoor te kiezen om deze content te verkopen op dit platform', zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

'OnlyFans' is een productie van Het Konijn in samenwerking met Streamz. De docureeks is vanaf 4 oktober 2021 te zien op Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers