Ook 25-jarige B&B-uitbater Kaylee stapt in hét liefdesavontuur van haar leven

maandag 20 september 2021

In de Vlaamse versie van de Nederlandse tv-hit 'B&B Vol Liefde' (werktitel) gaan B&B-uitbaters, die als God in Frankrijk leven, op zoek naar het laatste, ontbrekende puzzelstuk om hun buitenlandse droom compleet te maken: de liefde.

Na de bedreven Nicolas (26), de ambitieuze Arno (30), dierenvriend Stephanie (40), enthousiasteling Isabel (57), levensgenieter Marc (59) en keuvelaar Dirk (61) zal ook de charmante Kaylee (25) zich openstellen voor de liefde. Wie zal haar hart veroveren en meestappen in haar Franse droom?


De charmante Kaylee (25) baat een idyllische B&B uit in Zuid-Frankrijk
'Ik date niet. Daarom ben ik al zeven jaar alleen'

Tot vorig jaar was Kaylee een zorgkundige met een droom: een B&B uitbaten in het buitenland. Dan zou ze haar kwaliteiten en passies kunnen bundelen: mensen in de watten leggen en gelukkig maken. In 2020 trok ze samen met haar vader naar het zuiden van Frankrijk. Ze baten er in Coulx een B&B met twee gîtes uit. In hun vakantieverblijf is plaats voor 14 gasten. Kaylee is al zeven jaar niet op date geweest. Daarom is ze nog steeds single. Haar ideale man? Die heeft humor, een eigen mening en staat open voor avontuur.

Bekijk hier de oproep van Kaylee:


Vrijgezellen die Kaylee beter willen leren kennen en zich in een buitenlands liefdesavontuur willen storten, kunnen zich vanaf nu inschrijven via vtm.be. Wie de oproepen van de zeven B&B-uitbaters nog eens wil zien, kan dinsdag 21 september om 22.35 uur afstemmen op VTM 2 waar ze allemaal integraal getoond worden.


Lees ook:
Nederlandse tv-hit 'B&B Vol Liefde' komt naar VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers