Otto-Jan Ham zoekt studenten voor het nieuwe seizoen van 'Campus Cup' op En

maandag 4 oktober 2021
Foto: Eén/VRT - © Thijs Jaspaert 2021

Het begin van het nieuwe academiejaar betekent eigenlijk maar n ding: Otto-Jan Ham zoekt weer studenten voor het nieuwe seizoen van 'Campus Cup', nog steeds d quiz voor studenten uit het hoger onderwijs.

Vanaf nu kunnen gemengde teams van vier studenten zich inschrijven via de website van Eén.


Bij de start van het jaar staat de cup nog te blinken op de faculteit Rechten van UAntwerpen. Maar daar komt op het einde van dit academiejaar weer verandering in. De cup was de eerste twee seizoenen te bewonderen in Gent toen respectievelijk Rechten UGent en het Gentse Conservatorium met goud aan de haal gingen. Nu staat de trofee dus in de bibliotheek van de Antwerpse studenten Rechten, maar Otto-Jan Ham is nu al razend benieuwd welke opleiding er op het einde van het  academiejaar mee zal kunnen pronken…

Teams gezocht!
Na twee seizoenen op Canvas verhuisde de meest prestigieuze quiz voor studenten vorig jaar naar Eén, waar de quiz snel haar publiek vond. Ook voor het vierde seizoen op Eén zoekt Otto-Jan weer gemengde teams. Een team mag dus maximum uit twee mannen, vrouwen of X bestaan. De andere inschrijvingsvoorwaarden zijn onveranderd: een team bestaat uit studenten van een Vlaamse hogeschool of universiteit die dezelfde opleiding volgen. De maximumleeftijd 26 jaar.

Inschrijven kan dit academiejaar via een.be/campuscup. De deadline hiervoor is maandag 1 november om 23.59 uur.

Academiejaar 2021-2022
De Vlaamse universiteiten en hogescholen starten dit jaar in 'code groen'. Dat wil zeggen dat aula’s en leslokalen weer mogen vollopen, en mondmaskers en anderhalve meter afstand verdwijnen stilaan uit het academische leven. Daardoor kan Otto-Jan zijn befaamde ingangsexamens weer 'on campus' organiseren. Alle ingeschreven teams worden in november voor een eerste test uitgenodigd in een van de vele aula's in ons land. De exacte locaties worden later nog meegedeeld, maar wie de eerste ronde overleeft maakt een goede kans om door te stoten naar de aula van Otto-Jan in de tv-studio.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers