Oude en nieuwe gezichten in 'Familie'

maandag 10 februari 2020

Binnenkort maken we kennis met drie nieuwe personages in 'Familie' en daarnaast verwelkomen we opnieuw een oude bekende.

Zo maakt Liesbeth Pauwels, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker, weldra opnieuw haar intrede in de VTM-soap. Na een pauze van vier jaar komt Liesbeth weer bij haar vader Patrick wonen. Natuurlijk komt ze haar ex-man Benny weer tegen en ook zijn nieuwe vriendin Robyn.

Wel nieuwe personages zijn Tony, Vanessa en Raven. Tony wordt gespeeld door Jeroen Van Dyck, momenteel te zien in de populaire Ketnet-serie '#LikeMe', en werkt in het woonzorgcentrum waar Anna, Albert en ook Alfons verblijven. Hem zien we dinsdag voor het eerst, op de kennismaking met zijn collega Vanessa, gespeeld door Karen Damen, moeten we wachten tot volgende week.

Ten slotte maken we ook kennis met de introverte en mysterieuze Raven, een rol van Ketnet-acteur en zanger Aaron Blommaert. Hij maakt vanaf mei zijn opwachting in 'Familie'.

Lees onze wekelijkse vooruitblik! Wat gebeurt er in 'Familie'?

'Familie', elke werkdag om 20 uur op VTM.


Bron: HLN


Lees ook:
'Familie': week 7 (2020) - PREVIEW
'Familie' zet 2020 in met een knal: wie is het slachtoffer en wie de dader?
Hilde De Baerdemaeker opnieuw in 'Familie'
VTMfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers