Philippe Geubels zoekt publiek voor 'Taboe'

maandag 6 september 2021

Dit najaar keert Philippe Geubels terug op Eén met 'Taboe'. Ook in dit tweede seizoen maakt Geubels opnieuw comedy over mensen waarmee hij eigenlijk niet mag lachen. En jij kan erbij zijn!

In het nieuwe seizoen van 'Taboe' gaat Philippe op vakantie met mensen die een onvervulde kinderwens hebben, (ex-)verslaafden, bejaarden, mensen met een opvallend uiterlijk, vrouwen, mensen met een diverse genderidentiteit en mensen met autisme en ontwikkelingsstoornissen. Hij leert hen beter kennen, luistert naar hun verhalen en vraagt hen of er eigenlijk iets te lachen valt met hun situatie en ervaringen.


Maak het mee!
Op basis daarvan maakte Philippe verschillende comedyvoorstellingen, die hij op 15, 17, 19 of 21 september in de Arenbergschouwburg in Antwerpen zal spelen, telkens met zijn gasten op de eerste rij. Elke avond speelt Philippe een show om 18u30, en één om 21u15. Je krijgt stukjes te zien van het reisverslag van Philippe en zijn gasten, gevolgd door zijn stand-up. Je zal dus geen avondvullende zaalshow te zien krijgen, wel een prachtig stukje televisie en een fantastische afsluiter. Alle verschillende thema’s kunnen tijdens elke voorstelling aan bod komen. De verschillende shows worden ook opgenomen voor de televisie-uitzending van 'Taboe'. Tickets bestellen kan via de website van Eén.


Lees ook:
Het najaar van Eén: sterke verhalen voor iedereen

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers