Philippe Geubels zoekt publiek voor 'Taboe'

maandag 6 september 2021
Foto: Eén - © VRT 2018

Dit najaar keert Philippe Geubels terug op Eťn met 'Taboe'. Ook in dit tweede seizoen maakt Geubels opnieuw comedy over mensen waarmee hij eigenlijk niet mag lachen. En jij kan erbij zijn!

In het nieuwe seizoen van 'Taboe' gaat Philippe op vakantie met mensen die een onvervulde kinderwens hebben, (ex-)verslaafden, bejaarden, mensen met een opvallend uiterlijk, vrouwen, mensen met een diverse genderidentiteit en mensen met autisme en ontwikkelingsstoornissen. Hij leert hen beter kennen, luistert naar hun verhalen en vraagt hen of er eigenlijk iets te lachen valt met hun situatie en ervaringen.


Maak het mee!
Op basis daarvan maakte Philippe verschillende comedyvoorstellingen, die hij op 15, 17, 19 of 21 september in de Arenbergschouwburg in Antwerpen zal spelen, telkens met zijn gasten op de eerste rij. Elke avond speelt Philippe een show om 18u30, en één om 21u15. Je krijgt stukjes te zien van het reisverslag van Philippe en zijn gasten, gevolgd door zijn stand-up. Je zal dus geen avondvullende zaalshow te zien krijgen, wel een prachtig stukje televisie en een fantastische afsluiter. Alle verschillende thema’s kunnen tijdens elke voorstelling aan bod komen. De verschillende shows worden ook opgenomen voor de televisie-uitzending van 'Taboe'. Tickets bestellen kan via de website van Eén.


Lees ook:
Het najaar van Eťn: sterke verhalen voor iedereen

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers